Öğr. Gör. HAVVA TOPAL

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ » Öğretim Görevlisi

Makaleler
1Vejetaryen/Vegan Beslenme Felsefesinin Gastronomide Sürdürülebilirliğe Etkisi (The Effect of Vegetarian/ Vegan Nutrition Philosophy on Sustainability in Gastronomy)
TOPAL HAVVA,AYMANKUY ŞİMAL
Turk Turizm Arastirmalari Dergisi, TR DİZİN , 2022
https://dx.doi.org/10.26677/TR1010.2022.984
2Vejetaryen/Vegan Beslenme Felsefesinin Gastronomide Sürdürülebilirliğe Etkisi
AYMANKUY ŞİMAL, TOPAL HAVVA
Journal of Social,Humanities and Administrative Sciences, - , 2022
https://dx.doi.org/10.26677/TR1010.2022.984
3Fine Dining Restoranların İstihdam Politikalarına Gastronomi Eğitiminin Etkisi (A Research About The Effect of Gastronomy Education on The Employment Policies of Fine Dining Restaurants)
TOPAL HAVVA, GÖK İLKAY
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, TR DİZİN , 2020
https://dx.doi.org/10.21325/jotags.2020.743
4Fine Dining Restoranların İstihdam Politikalarına Gastronomi Eğitiminin Etkisi (A Research About The Effect of Gastronomy Education on The Employment Policies of Fine Dining Restaurants)
TOPAL HAVVA, GÖK İLKAY
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, TR DİZİN , 2020
https://dx.doi.org/10.21325/jotags.2020.743
Bildiriler
Sistemde kayıtlı bildiri bulunmamaktadır.
Kitaplar
1GASTRONOMİDE YEŞİL YÖNETİM: SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE ÇEVRE DOSTUYAKLAŞIMLAR
TOPAL HAVVA
nobel, ISBN: 978-625-393-468-2, 2024
Bilimsel Kitap Bölüm(ler)
2Yeşil Yönetimde Yeni Trendler
SOYER MELİS, ODUNCU FULYA, GÜMÜŞ TUĞBAY BURÇİN, YILDIZ İNCİLAY, DELİPINAR GÜL ESİN, YAKUT MÜNEVVER, COŞAR BORA, ULUDAĞ DUYGU, AYDEMİR MUZAFFER, TOPAL HAVVA, SEVİMLİ YAŞAR
NOBEL YAYINEVİ, ISBN: 978-625-393-468-2, 2024
Bilimsel Kitap Bölüm(ler)